Proiectare

Mariantherm are un departament propriu de proiectare care asigura proiectarea solutiilor cu cel mai inalt nivel de calitate

Acest departament foloseste cele mai noi tehnologii si tehnici pentru a realiza proiecte care sa satisfaca cerintele clientilor. 

In plus, departamentul de proiectare colaboreaza strans cu departamentele de achizitii materiale, uzinare si instalare, pentru a se asigura ca toate produsele sunt realizate si montate la standarde ridicate.

Uzinarea produselor se face cu ajutorul unor utilaje performante si moderne, care asigura precizia si calitatea finisajelor. Echipa de uzinare este formata din specialisti cu experienta, care se asigura ca toate produsele sunt fabricate la standardele ridicate stabilite de companie.

Instalarea produselor se face de catre o echipa de specialisti, care folosesc tehnologii moderne si tehnici speciale, pentru a asigura montarea rapida, sigura si eficienta a produselor. Echipa de instalare se asigura ca toate produsele sunt montate la standardele ridicate stabilite de companie, pentru a se asigura de functionarea optima si durabilitatea acestora.

MARIANTHERM

Solicită ofertă