COMPANIA

O gamă variată de soluții din sticlă arhitecturală, bazate pe inovație și eficiență

PESTE 30 DE ANI DE PERFORMANȚĂ

Transformăm visurile arhitecților și ale constructorilor în realitate prin expertiza de 30 de ani în construcții de fațade. Ne implicăm mereu cu profesionalism, inovație și pasiune, din dorința de a construi cele mai îndrăznețe proiecte din sticlă.

o soluție completă

Suntem un partener de încredere în proiectarea, execuția și întreținerea fațadelor din sticla, pereților din sticlă, balustradelor, tâmplăriei din aluminiu și PVC pentru proiecte birou sau rezidențiale.

Echipa noastră de specialiști ambițioși a făcut ca Mariantherm să fie un aliat în doborârea limitelor când vine vorba de construcții și arhitectură din sticlă.

experiență în proiecte europene

Am implementat în proiecte de referință din România sisteme inovative de executare de pereți cortină, tâmplărie Al și PVC, placări exterioare și fațade ventilate. Complexitatea lucrărilor pe care le realizăm cere îndrăzneală, iar răspunsul nostru este pe măsură. Tenacitatea noastră este dublată de viteza și promptitudinea cu care construim.

Echipa noastră

Calitatea serviciilor și produselor noastre provine din pregătirea și dezvoltarea continua a echipei nostre, asigurând astfel clienților o colaborare cu profesioniști dedicați și pasionați

Marian Mihaescu

Director General

Corina Mihaescu

Director Executiv

Andrei Mihaescu

Director Productie

Tudor Ionescu

Director Tehnic

Felicia Bandila

Project Manager

Raluca Ceontea

Tender department